Sauce Espagnole 1 l
Sauce Espagnole är en den klassiska, bruna grundsåsen som utgör grunden till många bruna såser. Såsen är ett avkok på oxben med tomater och örter som har reducerats och tjocknat. Sauce Espagnole är en av Escoffiers fem modersåser och har använts som bas i både det franska och det spanska köket sedan 1900- talet, varefter den har spritt sig över hela världen. Prova t.ex. att reducera Sauce Espagnole till två tredjedelar och smaka av med exempelvis blåmögelost, vinbärsgelé, OSCAR® Viltfond koncentrat och enbär så har du en perfekt viltsås. Beroende på typ av vilt/årstid kan du bygga vidare på såsen med bland annat blåbär, citron eller vilda svampar. 1 l paket - Färdig att använda.
Element | Värde |
---|---|
Energi i kJ | 175 kJ |
Energi i Kcal | 41 kcal |
Fett | 0,5 g |
- varav mättat fett | 0,1 g |
Kolhydrat | 2,4 g |
- varav sockerarter | 1 g |
Fibre | 1 g |
Protein | 7,2 g |
Salt | 0,57 g |
Förvaring före öppning: Vid rumstemperatur. Förvaring efter öppning: I kylskåp vid +5°C. Hållbarhet oöppnad: 365 dagar. Hållbarhet öppnad: 3 dagar.
Element | Värde |
---|---|
Låda EAN | 5709347016082 |
Låda storlek | 6 x 1 L |
Låda bredd | 156 mm |
Pall EAN | 8445290635525 |
Låda höjd | 205 mm |
Låda djup | 215 mm |
Låda nettovikt | 6156 g |
Låda per pallager | 23 |
Enhet EAN | 5709347015085 |
Låda per pall | 115 |
Enhet storlek | 1 L |
Låda bruttovikt | 6427 g |
Pallager | 5 |
Enhet bredd | 73 mm |
Enhet höjd | 199 mm |
Enhet djup | 72 mm |
Enhet nettovikt | 1026 g |
Enhet bruttovikt | 1058 g |
Du kanske också gillar
Relaterade produkter
Visa flerInspiration