Aioli med saltad citron

Aioli med saltad citron


Servera aiolin till nybakat bröd, fisk eller som dipp till grönsaker.

Ingredienser

10 personer

  • 150 g ägg, hela
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 10 g dijonsenap
  • 10 g socker
  • 50 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 250 g olivolja
  • 250 g druvkärneolja

Förberedelse

  1. Lägg alla ingredienser utom oljan i en mixer och tillsätt oljan i en svag stråle på medelhastighet.
  2. Smaka av aiolin med mer OSCAR® Premium Citron Pasta, om du vill att den ska vara starkare. 

Tips: OSCAR® Premium pastor fungerar som emulgeringsmedel i emulsioner.

Products used in the recipe

Upptäck produkter från detta recept

Visa fler

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.

Inspiration

Nyår med OSCAR®

Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.