Aromatisk skaldjursbisque...

Aromatisk skaldjursbisque med paprika och ravioli


Receptet kombinerar OSCAR® Paprikasås med vår OSCAR® Signature Skaldjursfond och OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat. Servera till exempel med fylld ravioli eller nybakat bröd.

Ingredienser

10 personer

  • 400 g OSCAR® Signature Skaldjursfond
  • 500 g OSCAR® Paprikasås
  • 30 g OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
  • 50 g smör
  • 150 g crème fraiche 38 %
  • citronsaft
  • salt och peppar

Förberedelse

  1. Blanda OSCAR® Signature Skaldjursfond och OSCAR® Paprikasås i en kastrull. Värm upp och låt sjuda på svag värme i 10 minuter.
  2. Tillsätt OSCAR® Asiatisk Fond, kalla smörtärningar och crème fraiche när soppan har sjudit. Blanda tills det tjocknar.
  3. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
  4. Om du vill ge din bisque extra koncentrerade skaldjurssmak, tillsätt 40 g OSCAR® Havskräftsfond koncentrat.

Tip: Använd till exempel soppan som bas till en krämig musselsoppa. Pochera fiskbitarna i soppan på låg värme och tillsätt ångkokta grönsaker.

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.

Inspiration

OSCAR® Sås - färdig att använda

Våra OSCAR® Såser är framtagna för att ge dig en autentisk smakupplevelse för enkel användning i köket. Såserna är gjorda av färska råvaror, kokade som du skulle göra det själv, och kan användas direkt från kartongen efter uppvärmning.

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

Nyår med OSCAR®

Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.