Aromatisk skaldjursbisque med paprika och ravioli
Ingredienser
10 personer
- 400 g OSCAR® Signature Skaldjursfond
- 500 g OSCAR® Paprikasås
- 30 g OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
- 50 g smör
- 150 g crème fraiche 38 %
- citronsaft
- salt och peppar
Förberedelse
- Blanda OSCAR® Signature Skaldjursfond och OSCAR® Paprikasås i en kastrull. Värm upp och låt sjuda på svag värme i 10 minuter.
- Tillsätt OSCAR® Asiatisk Fond, kalla smörtärningar och crème fraiche när soppan har sjudit. Blanda tills det tjocknar.
- Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
- Om du vill ge din bisque extra koncentrerade skaldjurssmak, tillsätt 40 g OSCAR® Havskräftsfond koncentrat.
Tip: Använd till exempel soppan som bas till en krämig musselsoppa. Pochera fiskbitarna i soppan på låg värme och tillsätt ångkokta grönsaker.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.
Inspiration
OSCAR® Sås - färdig att använda
Våra OSCAR® Såser är framtagna för att ge dig en autentisk smakupplevelse för enkel användning i köket. Såserna är gjorda av färska råvaror, kokade som du skulle göra det själv, och kan användas direkt från kartongen efter uppvärmning.
Inspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
Nyår med OSCAR®
Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.