Asiatisk ceviche
Ingredienser
10 personer
- 1 laxsida (ca 1 kg)
- 2 rödlök
- 1 knippe koriander
- 2 chilifrukter
- 2 dl limejuice
- 40 ml OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
- 0,5 dl olivolja
- Babymajs
- Ostronblad
Förberedelse
- Skär laxen i tunna skivor och fördela i bleck.
- Rör ihop limejuice, OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat och olivolja med hackad chili, tunnskivad rödlök och hackad koriander. Fördela blandningen över laxen och låt den stå i kylen och dra i 10-30 minuter, beroende på hur tillagad du vill ha fisken.
- Lägg upp cevichen med grillad babymajs och ostronblad.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.