Asiatisk musselsoppa på...

Asiatisk musselsoppa på kokosmjölk


Ingredienser

10 personer

  • 500 g blandade knivmusslor/venusmusslor (eller använd fryst musselkött)
  • 10 g ingefära i skivor
  • 2 st chili i skivor
  • 1 vitlöksklyfta i skivor
  • 2 st rödlökar
  • 2 st bok choy
  • 8 dl kokosmjölk
  • 4 dl vatten
  • 50 ml OSCAR® Musselfond koncentrat
  • 1/2 knippa färsk koriander 

Förberedelse

  1. Skölj och rensa musslorna – släng ev. dåliga musslor.
  2. Värm en kastrull och fräs musslorna tillsammans med grönsakerna.
  3. Efter 1 minut, tillsätt vatten, kokosmjölk och OSCAR® Musselfond koncentrat.
  4. Låt soppan sjuda tills musslorna har öppnat sig (4–5 minuter).

Tips: Smaka gärna av soppan med OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat. 

Products used in the recipe

Upptäck produkter från detta recept

Visa fler