Bränd purjolöksjuice (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 4 st brända purjolökar (det vita)
- 1 st bränd vitlök
- 1 l OSCAR® Signature Grönsaksbuljong Ekologisk
- 1/4 knippa timjan
- 1 msk OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
- nyponrosvinäger
Förberedelse
- Bränn purjolök och vitlök svart och låt sjuda i en timme med OSCAR® Signature Grönsaksbuljong Ekologisk.
- Tillsätt OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta och låt såsen vila, gärna över natten.
- Sikta och smaka av med nyponrosvinäger.
- Späd ut med bränd purjolöksolja före servering.
- Kan evt. reddes vid behov.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.
Inspiration
Veganskt och vegetariskt
Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.