Bränd purjolöksjuice (vegansk)

Bränd purjolöksjuice (vegansk)


Användning: En intensiv juice med djup umamismak till exempel till bränd lök, purjolök eller rotfrukter. Serveringsförslag: Syltad salladslök, syltade nyponrosor, syltade och brända lökringar, purjolöksblommor, fermenterad vitlöksemulsion och ängssyra.

Ingredienser

10 personer

  • 4 st brända purjolökar (det vita)
  • 1 st bränd vitlök
  • 1 l OSCAR® Signature Grönsaksbuljong Ekologisk
  • 1/4 knippa timjan
  • 1 msk OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
  • nyponrosvinäger 

Förberedelse

  1. Bränn purjolök och vitlök svart och låt sjuda i en timme med OSCAR® Signature Grönsaksbuljong Ekologisk.
  2. Tillsätt OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta och låt såsen vila, gärna över natten.
  3. Sikta och smaka av med nyponrosvinäger.
  4. Späd ut med bränd purjolöksolja före servering.
  5. Kan evt. reddes vid behov. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.

Inspiration

Veganskt och vegetariskt

Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.