Ingredienser

10 personer

  • 10 stk kycklingbröst
  • 50 g smör
  • 20 g olja
  • 1 l OSCAR® Signature Kycklingfond
  • 30 g OSCAR® Kalvfond koncentrat
  • 50 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
  • 300 g champinjoner
  • 150 g små rödlökar
  • 200 g bacon
  • 200 g persilja 

Förberedelse

  1. Stek kycklingbrösten i olja och smör tills de är mediumstekta.
  2. Stek baconet knaprigt och ställ åt sidan. Använd samma panna för att steka svamp och lök.
  3. Häll OSCAR® Signature Kycklingfond i pannan och reducera med 10 %.
  4. Tillsätt sedan OSCAR® Kalvfond koncentrat och OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion. Koka i 3-5 minuter.
  5. Skär kycklingbrösten i mindre bitar och låt koka i såsen med alla ingredienser utom persilja.
  6. Strö över hackad persilja strax före serveringen. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.