Fläsk Chashu
Ingredienser
10 personer
- 1 kg fläsksida utan svål och ben
- 1 dl sojasås, låg salthalt
- 4 dl OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
- 50 g socker
- ev. 1 dl sake
- ev. svart sesamfrö
Förberedelse
- Bryn fläsksidan runt om i en tjockbottnad gryta.
- Tillsätt sojasås, OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace, socker och ev. sake. Om du har överblivna grönsaker, som t.ex. salladslök eller morötter, kan du tillsätta dessa som extra smakgivare.
- Låt köttet steka på svag värme under lock i ungefär 1 timme, tills fläsksidan är helt mör.
- Skär upp i skivor och grilla skivorna, ev. på yakitori-grill på hög värme.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.