Glaserad gnocchi och grillad squash
Ingredienser
10 personer
- 800 g gnocchi
- 5 squash
- 0,5 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
- 15 g OSCAR® Rostad Smak krydda
- 10 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
- 4 rostade röda paprikor, hackade
- olivolja
- färsk basilika
Förberedelse
- Skär squashen i halvor, salta och låt rinna av i 30 minuter.
- Grilla squashen i en grillpanna, 3-4 minuter per sida sida, och hacka dem sedan grovt.
- Koka upp OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace, OSCAR® Rostad Smak krydda och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta.
- Blanchera gnocchi i lättsaltat vatten och stek i olivolja i stekpanna tills de är gyllenbruna. Tillsätt de hackade ugnsrostade röda paprikorna och stek i 1-2 minuter.
- Tillsätt demiglace-såsen och glasera gnocchin.
- Servera rätten med färsk basilika och grillad squash.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.