Glaserad gnocchi och...

Glaserad gnocchi och grillad squash


Serveringsförslag: Iberico Presa med glaserad gnocchi och grillad squash. Tips: Alla typer av kokta sädesslag och baljväxter kan användas som bas.

Ingredienser

10 personer

  • 800 g gnocchi
  • 5 squash
  • 0,5 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
  • 15 g OSCAR® Rostad Smak krydda
  • 10 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
  • 4 rostade röda paprikor, hackade
  • olivolja
  • färsk basilika 

Förberedelse

  1. Skär squashen i halvor, salta och låt rinna av i 30 minuter.
  2. Grilla squashen i en grillpanna, 3-4 minuter per sida sida, och hacka dem sedan grovt.
  3. Koka upp OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace, OSCAR® Rostad Smak krydda och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta.
  4. Blanchera gnocchi i lättsaltat vatten och stek i olivolja i stekpanna tills de är gyllenbruna. Tillsätt de hackade ugnsrostade röda paprikorna och stek i 1-2 minuter.
  5. Tillsätt demiglace-såsen och glasera gnocchin.
  6. Servera rätten med färsk basilika och grillad squash. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.