Grönsaksglace (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
- OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
- OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
- redning
Förberedelse
- Koka OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och reducera med ca. 1/5 del.
- Smaka av med OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta.
- Red till passande konsistens.
- Kan evt. legerad med örtolja, kokosolja eller smör, för mer fetma.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.
Inspiration
Veganskt och vegetariskt
Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.