Grönsaksglace (vegansk)

Grönsaksglace (vegansk)


Användning: Där du annars skulle använda en köttbaserad demi-glace. Till tunga rätter och såser som peppar- och rödvinssåser. Serveringsförslag: Rehydrerade och syltade grönsaker och ürter.

Ingredienser

10 personer

  • 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
  • OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
  • OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
  • redning 

Förberedelse

  1. Koka OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och reducera med ca. 1/5 del.
  2. Smaka av med OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta.
  3. Red till passande konsistens.
  4. Kan evt. legerad med örtolja, kokosolja eller smör, för mer fetma. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.

Inspiration

Veganskt och vegetariskt

Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.