Havskräftor aioli

Havskräftor aioli


Serveringsförslag: Servera aiolin med grillade havskräftor.

Ingredienser

10 personer

  • 150 g ägg, hela
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 45 g OSCAR® Havskräftsfond koncentrat
  • 10 g socker
  • 5 g Espelettepeppar
  • 30 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 250 g olivolja
  • 250 g druvkärneolja

Förberedelse

  1. Lägg alla ingredienser utom oljan i en mixer. Tillsätt oljan i en svag stråle på medelhastighet.
  2. Smaka av aiolin med mer OSCAR® Havskräftsfond koncentrat, om du vill att den ska vara starkare.

Products used in the recipe

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.

Inspiration

Nyår med OSCAR®

Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.