Havskräftor aioli
Ingredienser
10 personer
- 150 g ägg, hela
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 45 g OSCAR® Havskräftsfond koncentrat
- 10 g socker
- 5 g Espelettepeppar
- 30 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 250 g olivolja
- 250 g druvkärneolja
Förberedelse
- Lägg alla ingredienser utom oljan i en mixer. Tillsätt oljan i en svag stråle på medelhastighet.
- Smaka av aiolin med mer OSCAR® Havskräftsfond koncentrat, om du vill att den ska vara starkare.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.
Inspiration
Nyår med OSCAR®
Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.