Hollandaise sifon
Ingredienser
10 personer
- 250 g smör
- 3 äggulor
- 1 matsked vatten
- 1 tesked OSCAR® Premium Citron Pasta
- salt
Förberedelse
- Smält smöret på låg värme och håll det varmt.
- Vispa samman äggulor, vatten och OSCAR® Premium Citron Pasta i en skål över ett vattenbad på låg värme tills blandningen tjocknar något och blir skummig.
- Tillsätt det smälta smöret lite i taget under konstant vispning tills såsen är slät och glansig.
- Smaka av med salt och mer OSCAR® Premium Citron Pasta vid behov.
- Sila såsen genom en fin sil och häll upp den i en sifonflaska.
- Fyll sifonflaskan med en gaspatron, skaka väl och håll varm i ett vattenbad i ca 60°C fram till servering.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
Nyår med OSCAR®
Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.