Jägerschnitzel

Jägerschnitzel


Servera med smörstekt pärllök, kapris och ärtor samt stekt potatis och färsk basilika.

Ingredienser

10 personer

  • 10 panerade kalv- eller skinkschnitzlar
  • 200 g tärnad bacon
  • 500 g svamp (t.ex. champinjoner och kantareller)
  • timjan
  • 2 msk tomatpuré, koncentrerad
  • 3 dl vatten
  • 15 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 60 g OSCAR® Oxbuljong granulat Ekologisk
  • 2 dl lättmjölk
  • modifierad stärkelse
  • 100 g crème fraiche 38 %
  • salt och peppar
  • 0,5 knippe färsk gräslök, finhackad
  • 1 citron, endast skalet

Förberedelse

  1. Fräs bacon, tillsätt svamp, timjan och tomatpuré.
  2. Tillsätt vatten, OSCAR® Premium Citron Pasta og OSCAR® Oxbuljong granulat Ekologisk och koka upp.
  3. Tillsätt mjölk och koka upp.
  4. Red och tillsätt crème fraiche.
  5. Smaka av med salt och peppar och blanda med finhackad gräslök och citronskal.

Cookies för ansvarsfriskrivning Youtube

Användningsmöjligheter med OSCAR® Ekologisk Fond koncentrat och Buljong granulat

Inspiration

OSCAR® Ekologisk sortiment

Vi har ekologiska varianter av OSCAR® Signature, OSCAR® Fond koncentrat och OSCAR® buljong granulat. På den här sidan hittar du mer information om de ekologiska varianterna inom varje enskild produktgrupp.