Jägerschnitzel
Ingredienser
10 personer
- 10 panerade kalv- eller skinkschnitzlar
- 200 g tärnad bacon
- 500 g svamp (t.ex. champinjoner och kantareller)
- timjan
- 2 msk tomatpuré, koncentrerad
- 3 dl vatten
- 15 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 60 g OSCAR® Oxbuljong granulat Ekologisk
- 2 dl lättmjölk
- modifierad stärkelse
- 100 g crème fraiche 38 %
- salt och peppar
- 0,5 knippe färsk gräslök, finhackad
- 1 citron, endast skalet
Förberedelse
- Fräs bacon, tillsätt svamp, timjan och tomatpuré.
- Tillsätt vatten, OSCAR® Premium Citron Pasta og OSCAR® Oxbuljong granulat Ekologisk och koka upp.
- Tillsätt mjölk och koka upp.
- Red och tillsätt crème fraiche.
- Smaka av med salt och peppar och blanda med finhackad gräslök och citronskal.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Ekologisk sortiment
Vi har ekologiska varianter av OSCAR® Signature, OSCAR® Fond koncentrat och OSCAR® buljong granulat. På den här sidan hittar du mer information om de ekologiska varianterna inom varje enskild produktgrupp.