Krämig sås (vegansk)

Krämig sås (vegansk)


Användning: Där du normalt använder en grädd-/ostsås, t.ex. i pastarätter eller till blomkål. Serveringsförslag: Grillad spetskål, ramslökskapris, bbq på OSCAR® Rök Smak krydda, lökblommor och bronsfänkål.

Ingredienser

10 personer

  • 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
  • 40 g jordnötssmör
  • 60 g OSCAR® Rostad Smak krydda
  • 80 g kokosolja eller kakaosmör
  • 4 msk jästflingor
  • 2 msk OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
  • redning 

Förberedelse

  1. Mixa Signature Grönsaks Demi Glace, jordnötssmör och OSCAR® Rostad Smak krydda koka upp och montera med kokosolja, jästflingor och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta.
  2. Red såsen.
  3. Såsen kan eventuellt skummas med lecitin. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.

Inspiration

Veganskt och vegetariskt

Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.