Lasagne med ratatouille och...

Lasagne med ratatouille och färsk burrata


Rätten kan serveras både varm och kall.

Ingredienser

10 personer

  • 5 burrataostar
  • 2 färska lasagneplattor (53 × 32,5 cm)
  • 500 ml krossade tomater
  • 50 ml OSCAR® Rostad Smak krydda
  • 200 g grillad aubergine
  • 200 g grillad squash
  • 200 g grillad paprika
  • 50 ml olivolja
  • 30 g färsk basilika
  • salt och peppar 

Förberedelse

  1. Hacka den grillade auberginen, squashen och paprikan och fräs allt i olivolja.
  2. Tillsätt hackad tomat och OSCAR® Rostad Smak krydda och låt koka i 3 min. Krydda med färsk basilika, salt och peppar och låt svalna.
  3. Skär de färska lasagneplattorna och blanchera dem i lättsaltat vatten.
  4. Montera lasagnen med lager av ratatouille och lasagneplattor och toppa med ett lager burrataost, olivolja och peppar. 

Products used in the recipe

Upptäck produkter från detta recept

Visa fler

Inspiration

Veganskt och vegetariskt

Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.