Madeirasås
Ingredienser
10 personer
- 50 g schalottenlök
- neutral olja
- 150 g rött vin
- 150 g Madeira
- 300 g OSCAR® Pepparsås
- 30 g smör
- salt
- gastrique
Förberedelse
- Karamellisera finhackad schalottenlök i lite neutral olja.
- Tillsätt rödvin och Madeira och koka ner till hälften.
- Tillsätt OSCAR® Pepparsås och värm upp såsen.
- Vispa ner smörtärningar i såsen och smaka sedan av med salt och gastrique.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Sås - färdig att använda
Våra OSCAR® Såser är framtagna för att ge dig en autentisk smakupplevelse för enkel användning i köket. Såserna är gjorda av färska råvaror, kokade som du skulle göra det själv, och kan användas direkt från kartongen efter uppvärmning.
Inspiration
Nyår med OSCAR®
Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.