Madeirasås (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 2 st. purjolökar
- 2 st. schalottenlökar
- 2,5 dl torr Madeira
- 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
- 20 ml OSCAR® Rostad Smak krydda
- 10 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
- redning
- salt och peppar
Förberedelse
- Stek purjolök och lök i lite olja, tillsätt 2 dl madeira och låt det koka ihop till hälften.
- Tillsätt OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och reducera med cirka 20 % och sila sedan såsen.
- Smaka av med OSCAR® Rostad Smak krydda, OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och den icke reducerade madeiran.
- Red till önskad konsistens och smaka av med salt och peppar.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.
Inspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
Veganskt och vegetariskt
Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.