Musselkräm

Musselkräm


Serveringsförslag: Friterade blåmusslor med musselkräm.

Ingredienser

10 personer

Basemulsion:

  • 3 pastöriserade äggvitor
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk citronsaft
  • 3 dl smakneutral olja
  • 0,5 dl vatten

Musselkräm:

  • 2 dl basemulsion
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • 15 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 30 ml OSCAR® Musselfond koncentrat 

Förberedelse

  1. Rör ihop alla ingredienserna och servera kylda. 

Products used in the recipe

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.

Inspiration

Nyår med OSCAR®

Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.