Musselkräm
Ingredienser
10 personer
Basemulsion:
- 3 pastöriserade äggvitor
- 0,5 tsk salt
- 2 msk citronsaft
- 3 dl smakneutral olja
- 0,5 dl vatten
Musselkräm:
- 2 dl basemulsion
- 2 dl creme fraiche 38%
- 15 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 30 ml OSCAR® Musselfond koncentrat
Förberedelse
- Rör ihop alla ingredienserna och servera kylda.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.
Inspiration
Nyår med OSCAR®
Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.