Ingredienser

10 personer

  • 2 kg kalvlägg i skivor
  • 1 l OSCAR® Sauce Espagnole
  • vatten
  • 20 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion (motsvarande 2 %)
  • 20 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta (motsvarande 2 %)
  • OSCAR® Rostad Smak krydda
  • OSCAR® Premium Citron Pasta 

Förberedelse

  1. Bryn kalvläggsskivorna och fördela dem i en ugnsform.
  2. Häll därefter över OSCAR® Sauce Espagnole och tillsätt eventuellt vatten, så att läggen precis täcks av vätskan.
  3. Tillsätt de 2 pastorna i lagen och bräsera kalvläggen i ugnen i 3 timmar i 160 grader.
  4. Sila över lagen i en gryta efter avslutad bräsering.
  5. Reducera till önskad konsistens och smaka ev. av med mer av de 2 pastorna samt OSCAR® Rostad Smak krydda. 

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.