Osso buco
Ingredienser
10 personer
- 2 kg kalvlägg i skivor
- 1 l OSCAR® Sauce Espagnole
- vatten
- 20 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion (motsvarande 2 %)
- 20 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta (motsvarande 2 %)
- OSCAR® Rostad Smak krydda
- OSCAR® Premium Citron Pasta
Förberedelse
- Bryn kalvläggsskivorna och fördela dem i en ugnsform.
- Häll därefter över OSCAR® Sauce Espagnole och tillsätt eventuellt vatten, så att läggen precis täcks av vätskan.
- Tillsätt de 2 pastorna i lagen och bräsera kalvläggen i ugnen i 3 timmar i 160 grader.
- Sila över lagen i en gryta efter avslutad bräsering.
- Reducera till önskad konsistens och smaka ev. av med mer av de 2 pastorna samt OSCAR® Rostad Smak krydda.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.