Oxramen
Ingredienser
5 personer
- ingefära
- chili
- 1,5 l OSCAR® Signature Köttbuljong
- 45 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
- 30 g hoisin-sås
- 30 g vit misopasta
- 45 ml sojasås, låg salthalt
Förslag på fyllning:
- soba-nudlar
- groddar
- salladslök
- enoki-svamp
- oxbringa
- koriander
- shoyu tamago, ägg
Förberedelse
- Skala önskad mängd ingefära och chili, efter smak och typ. Skär i skivor.
- Blanda samman alla ingredienser och låt Ramen sjuda i ca. 20 minuter.
- Sila av Ramen, värm upp och häll över de förkokta soba-nudlarna.
- Garnera med groddar, salladslök, enoki, oxbringa, koriander och shoyu tamago.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.