Ingredienser

5 personer

  • ingefära
  • chili
  • 1,5 l OSCAR® Signature Köttbuljong
  • 45 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
  • 30 g hoisin-sås
  • 30 g vit misopasta
  • 45 ml sojasås, låg salthalt

Förslag på fyllning:

  • soba-nudlar
  • groddar
  • salladslök
  • enoki-svamp
  • oxbringa
  • koriander
  • shoyu tamago, ägg 

Förberedelse

  1. Skala önskad mängd ingefära och chili, efter smak och typ. Skär i skivor.
  2. Blanda samman alla ingredienser och låt Ramen sjuda i ca. 20 minuter.
  3. Sila av Ramen, värm upp och häll över de förkokta soba-nudlarna.
  4. Garnera med groddar, salladslök, enoki, oxbringa, koriander och shoyu tamago. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.