Ingredienser

10 personer

Revben:

  • 2 kg oxrevben
  • 1 dl OSCAR® Signature Demi Glace
  • 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta

Glace:

  • 75 g honung
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 5 dl OSCAR® Signature Demi Glace
  • 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta 

Förberedelse

  1. Skär ut revbenen mellan varje ben och skär bort överskottsfett. Stek revbenen 20 minuter i ugn på 250°C.
  2. Blanda samman OSCAR® Signature Demi Glace och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och pensla in revbenen innan de vakuumpackas och tillagas sous vide på 83°C i 12 timmar.
  3. Karamellisera honungen och tillsätt äppelvinäger och koka upp. Tillsätt därefter OSCAR® Signature Demi Glace och reducera ner till önskad konsistens.
  4. Just före servering penslar du dina revben med glace och strör över hackad gräslök, gräslöksblomma och havssalt. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.