Oxrevben
Ingredienser
10 personer
Revben:
- 2 kg oxrevben
- 1 dl OSCAR® Signature Demi Glace
- 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
Glace:
- 75 g honung
- 1 dl äppelcidervinäger
- 5 dl OSCAR® Signature Demi Glace
- 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
Förberedelse
- Skär ut revbenen mellan varje ben och skär bort överskottsfett. Stek revbenen 20 minuter i ugn på 250°C.
- Blanda samman OSCAR® Signature Demi Glace och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och pensla in revbenen innan de vakuumpackas och tillagas sous vide på 83°C i 12 timmar.
- Karamellisera honungen och tillsätt äppelvinäger och koka upp. Tillsätt därefter OSCAR® Signature Demi Glace och reducera ner till önskad konsistens.
- Just före servering penslar du dina revben med glace och strör över hackad gräslök, gräslöksblomma och havssalt.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.