Peposo med oxsvans
Ingredienser
10 personer
- 1,2 kg oxsvans
- olja
- 550 g OSCAR® Rödvinssås
- 550 g OSCAR® Sauce Espagnole
- 30 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
- 30 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
- 30 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
- 300 g vatten
Förberedelse
- Bryn oxsvansarna i en mycket varm gryta med olja.
- Ta upp oxsvansarna ur grytan och tillsätt i stället alla OSCAR®-produkter samt vatten. Vispa under uppvärmning.
- Lägg tillbaka de brynta oxsvansarna i grytan.
- Bräsera under lock i 1 timme eller tills oxsvansarna är mjuka.
Tip: Om du vill ha en tjockare sås kan den reduceras ytterligare, utan svansar, och under omrörning.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Sås - färdig att använda
Våra OSCAR® Såser är framtagna för att ge dig en autentisk smakupplevelse för enkel användning i köket. Såserna är gjorda av färska råvaror, kokade som du skulle göra det själv, och kan användas direkt från kartongen efter uppvärmning.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.