Pepparsteak, lök och vattenkrasse
Ingredienser
10 personer
- 100 g pepparbacon, torkad
- 100 g schalottenlök
- 1 l OSCAR® Signature Rostad Kycklingfond
- 5 dl OSCAR® Signature Kalvfond
- 35 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
- 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
- senap
- 75 g smör
Förberedelse
- Fräs upp bacon och lök i en varm panna, tillsätt OSCAR® Signature Rostad Kycklingfond, OSCAR® Signature Kalvfond och OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion och låt reducera med 1/3.
- Sila såsen och smaksätt med OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och senap.
- Blanka av såsen med smör.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.