Pepparsteak, lök och...

Pepparsteak, lök och vattenkrasse


Till 5 dl sås.

Ingredienser

10 personer

  • 100 g pepparbacon, torkad
  • 100 g schalottenlök
  • 1 l OSCAR® Signature Rostad Kycklingfond
  • 5 dl OSCAR® Signature Kalvfond
  • 35 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
  • 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
  • senap
  • 75 g smör 

Förberedelse

  1. Fräs upp bacon och lök i en varm panna, tillsätt OSCAR® Signature Rostad Kycklingfond, OSCAR® Signature Kalvfond och OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion och låt reducera med 1/3.
  2. Sila såsen och smaksätt med OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och senap.
  3. Blanka av såsen med smör. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.