Pulled Pork Burger med...

Pulled Pork Burger med ranch dressing


Serveringsförslag: Fyll burgaren med fermenterad kål, pulled pork och ranch dressing och servera med sötpotatis-pommes. Strö ev. över dina pommes med OSCAR® Grönsaksbuljong granulat innan du bakar dem i ugnen.

Ingredienser

10 personer

Pulled pork:

  • 2 kg fläskkarré
  • 40 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
  • 40 g salt
  • 120 g brun farin

Ranch dressing:

  • 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
  • 300 g kärnmjölk
  • 25 g äppelvinäger
  • 3 dl smakneutral olja
  • salt och peppar 

Förberedelse

Pulled pork:

  1. Rör ihop ingredienserna och bred över fläskkarrén, låt det dra minst 12 timmar.
  2. Stek därefter köttet i ugnen i 10 timmar vid 100 grader.

Ranch dressing:

  1. Blanda alla ingredienser utom oljan, som tillsätts långsamt i en tunn stråle.
  2. Smaka av med salt och peppar.

Tips: Smörj in brödet med OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta och servera med pulled pork och fermenterad kål. 

Products used in the recipe

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.