Pulled Pork Burger med ranch dressing
Ingredienser
10 personer
Pulled pork:
- 2 kg fläskkarré
- 40 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
- 40 g salt
- 120 g brun farin
Ranch dressing:
- 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
- 300 g kärnmjölk
- 25 g äppelvinäger
- 3 dl smakneutral olja
- salt och peppar
Förberedelse
Pulled pork:
- Rör ihop ingredienserna och bred över fläskkarrén, låt det dra minst 12 timmar.
- Stek därefter köttet i ugnen i 10 timmar vid 100 grader.
Ranch dressing:
- Blanda alla ingredienser utom oljan, som tillsätts långsamt i en tunn stråle.
- Smaka av med salt och peppar.
Tips: Smörj in brödet med OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta och servera med pulled pork och fermenterad kål.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.