Rödvins- och portvinssky

Rödvins- och portvinssky


Serveringsförslag: Lammkrona, polenta, sparris, timjan och rödvins- och portvinssky.

Ingredienser

10 personer

  • 500 ml OSCAR® Signature Lammfond
  • 30 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
  • 30 ml gastrik
  • 5 g timjan
  • 10 g rosmarin
  • 10 g vitlök
  • salt och peppar 

Förberedelse

  1. Reducera OSCAR® Signature Lammfond och OSCAR® Premium Rödvin & Portvin Reduktion med 20 procent. Tillsätt sedan örter och vitlök.
  2. Sila såsen och smaka av med gastrik och salt och peppar. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.