Rödvinssås (vegansk)

Rödvinssås (vegansk)


Serveringsförslag: Variation på lök med rödvinssås och ramslökskapris.

Ingredienser

10 personer

  • 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
  • 80 ml gastrique (ev. plommon)
  • 10 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
  • 40 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
  • salt
  • 10 g redning 

Förberedelse

  1. Koka samman OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace med gastrique, OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta, samt OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion, reducera med cirka 10 %.
  2. Smaka av med salt och red såsen. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

Veganskt och vegetariskt

Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.