Rödvinssås (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
- 80 ml gastrique (ev. plommon)
- 10 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
- 40 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
- salt
- 10 g redning
Förberedelse
- Koka samman OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace med gastrique, OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta, samt OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion, reducera med cirka 10 %.
- Smaka av med salt och red såsen.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
Veganskt och vegetariskt
Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.