Rödvinsvinägrett och rostad valnötter
Ingredienser
10 personer
Vinaigrette:
- 10 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
- 30 g gastrique
- 1 dl smakneutral olja
- salt och peppar
Rostade valnötter:
- 200 g valnötter
- 0,5 dl vatten
- 0,5 dl OSCAR® Rostad Smak krydda
Förberedelse
Vinaigrette:
- Vispa samman OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion och gastrique.
- Vispa därefter i smakneutral olja och smaka av med salt och peppar.
Rostade valnötter:
- Blanchera valnötterna i tre omgångar, i rent vatten varje gång.
- Vänd dem därefter med vatten och OSCAR® Rostad Smak krydda i en litenform och låt dem torka i ugnen i ca 25 minuter i 150 grader.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.