Sås med rehydrerade oliver (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 15 st. svarta kärnfria oliver
- 2 msk olivolja
- 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
- 30 st. torkade svarta oliver
- 0,5 dl sherryvinäger
- salt och peppar
- ev. redning
Förberedelse
- Finhacka de svarta oliverna och fräs av i olivolja.
- Tillsätt OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och ge det ett uppkok.
- Krossa de torkade svarta oliverna och tillsätt dessa till såsen och låt den sjuda tills oliverna återfuktats.
- Smaka av såsen med sherryvinäger, salt och peppar.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
Veganskt och vegetariskt
Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.