Sås med rehydrerade oliver...

Sås med rehydrerade oliver (vegansk)


Serveringsförslag: Stekt gnocci med trattkantareller, murklor, spenat och olivsås.

Ingredienser

10 personer

  • 15 st. svarta kärnfria oliver
  • 2 msk olivolja
  • 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
  • 30 st. torkade svarta oliver
  • 0,5 dl sherryvinäger
  • salt och peppar
  • ev. redning 

Förberedelse

  1. Finhacka de svarta oliverna och fräs av i olivolja.
  2. Tillsätt OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och ge det ett uppkok.
  3. Krossa de torkade svarta oliverna och tillsätt dessa till såsen och låt den sjuda tills oliverna återfuktats.
  4. Smaka av såsen med sherryvinäger, salt och peppar. 

Products used in the recipe

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

Veganskt och vegetariskt

Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.