Sauce bordelaise
Ingredienser
10 personer
- 50 g schalottenlök, finhackad
- smör
- 400 g OSCAR® Rödvinssås
- 300 g OSCAR® Sauce Espagnole
- 45 g OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion
- salt och peppar
- oxmärg
Förberedelse
- Fräs de skivade schalottenlökarna i smör tills de är mjuka och klara.
- Tillsätt OSCAR® Rödvinssås, OSCAR® Sauce Espagnole och OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion.
- Koka upp såsen och låt sjuda i 5 minuter.
- Smaka av med nymalen peppar och salt.
- Tillsätt rostad oxmärg.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Sås - färdig att använda
Våra OSCAR® Såser är framtagna för att ge dig en autentisk smakupplevelse för enkel användning i köket. Såserna är gjorda av färska råvaror, kokade som du skulle göra det själv, och kan användas direkt från kartongen efter uppvärmning.
Inspiration
Nyår med OSCAR®
Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.