Shoyu Ramen
Ingredienser
5 personer
- 2 vitlöksklyftor
- 30 g färsk ingefära
- 1 l OSCAR® Signature Kycklingbuljong
- 5 dl OSCAR® Signature Fläskfond
- 10 ml OSCAR® Svampfond koncentrat
- ½ röd chili
- 45 ml sojasås, låg salthalt
- fisksås
- 60 ml mirin
Förslag på fyllning:
- chachu fläsk
- shiitakesvamp
- salladslök
- pak choi
- soba-nudlar
- groddar
- rädisor
- svart sesamfrö
- shoyu tamago, ägg
Förberedelse
- Skala vitlök och ingefära och skär i skivor.
- Blanda samman alla ingredienser och låt Ramen sjuda i ca. 20 minuter. Låt den därefter vila en timme.
- Sila av Ramen, värm upp och häll över köttet, de förberedda grönsakerna och de förkokta sobanudlarna.
- Dekorera med groddar, rädisor, salladslök, sesamfrö och shoyu tamago.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.
Inspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.