Ingredienser

5 personer

  • 2 vitlöksklyftor
  • 30 g färsk ingefära
  • 1 l OSCAR® Signature Kycklingbuljong
  • 5 dl OSCAR® Signature Fläskfond
  • 10 ml OSCAR® Svampfond koncentrat
  • ½ röd chili
  • 45 ml sojasås, låg salthalt
  • fisksås
  • 60 ml mirin

Förslag på fyllning:

  • chachu fläsk
  • shiitakesvamp
  • salladslök
  • pak choi
  • soba-nudlar
  • groddar
  • rädisor
  • svart sesamfrö
  • shoyu tamago, ägg 

Förberedelse

  1. Skala vitlök och ingefära och skär i skivor.
  2. Blanda samman alla ingredienser och låt Ramen sjuda i ca. 20 minuter. Låt den därefter vila en timme.
  3. Sila av Ramen, värm upp och häll över köttet, de förberedda grönsakerna och de förkokta sobanudlarna.
  4. Dekorera med groddar, rädisor, salladslök, sesamfrö och shoyu tamago. 

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.