Sifon på skirat smör och...

Sifon på skirat smör och musslor


Serveringsförslag: Stekta kammusslor med bitter sallad, pancetta och sifon på skirat smör och musslor.

Ingredienser

10 personer

  • 100 g osaltat smör
  • 1 dl vatten
  • 15 ml OSCAR® Musselfond koncentrat
  • 2 msk crème fraiche 38%
  • 2 st äggulor
  • 2 st gaspatroner 

Förberedelse

  1. Skira smöret, sikta det och låt det få ett snabbt uppkok med vatten och OSCAR® Musselfond koncentrat och ställ åt sidan.
  2. Rör ihop crème fraiche och äggulor, blanda sedan i smör och fond i en tunn stråle och låt allt ta ihop.
  3. Häll i en sifonflaska och använd två gaspatroner. 

Products used in the recipe

Upptäck produkter från detta recept

Visa fler

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

En smakfull och kreativ krydda. Med OSCAR® Fond koncentrat gör du en standardrätt till en specialitet för ditt kök med några droppar.