Skaldjurs beurre blanc med rom

Skaldjurs beurre blanc med rom


Till 4 dl sås.

Ingredienser

10 personer

  • 4 dl OSCAR® Signature Skaldjursfond
  • 20 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 250 g osaltat smör
  • 30 g öringrom
  • salt och peppar 

Förberedelse

  1. Koka in OSCAR® Signature Skaldjursfond till 1 dl och tillsätt OSCAR® Premium Citron Pasta.
  2. Vispa ned det kalla smöret i såsen för att få en krämigare konsistens.
  3. Tillsätt rommen. Vispa inte såsen mer.
  4. Smaka av med salt och peppar. 

Products used in the recipe

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.