Skaldjurs beurre blanc med rom
Ingredienser
10 personer
- 4 dl OSCAR® Signature Skaldjursfond
- 20 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 250 g osaltat smör
- 30 g öringrom
- salt och peppar
Förberedelse
- Koka in OSCAR® Signature Skaldjursfond till 1 dl och tillsätt OSCAR® Premium Citron Pasta.
- Vispa ned det kalla smöret i såsen för att få en krämigare konsistens.
- Tillsätt rommen. Vispa inte såsen mer.
- Smaka av med salt och peppar.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.