Stekt nudlar med...

Stekt nudlar med fermenterad vitlök


Ingredienser

10 personer

  • 500 g äggnudlar
  • 3 l vatten
  • 100 g lök
  • 100 g morötter
  • 100 g vårlök
  • 150 g bok choi
  • 25 g jordnötsolja
  • 40 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
  • 20 ml OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
  • 75 g koriander
  • 50 g thaibasilikum 

Förberedelse

  1. Blöt äggnudlarna i vatten tills de är mjuka, häll av vattnet.
  2. Förbered grönsakerna och skär i lämpliga bitar så att de alla kokas jämnt och snabbt.
  3. Stek grönsakerna i jordnötsoljan med OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta.
  4. Lägg nudlarna till grönsakerna och smaka på med OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat.
  5. När du serverar, dekorera skålen med koriander och thaibasilikum. 

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.