Stekt nudlar med fermenterad vitlök
Ingredienser
10 personer
- 500 g äggnudlar
- 3 l vatten
- 100 g lök
- 100 g morötter
- 100 g vårlök
- 150 g bok choi
- 25 g jordnötsolja
- 40 g OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta
- 20 ml OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
- 75 g koriander
- 50 g thaibasilikum
Förberedelse
- Blöt äggnudlarna i vatten tills de är mjuka, häll av vattnet.
- Förbered grönsakerna och skär i lämpliga bitar så att de alla kokas jämnt och snabbt.
- Stek grönsakerna i jordnötsoljan med OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök Pasta.
- Lägg nudlarna till grönsakerna och smaka på med OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat.
- När du serverar, dekorera skålen med koriander och thaibasilikum.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.