Svampfumet (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 3 l OSCAR® Signature Grönsaksbuljong Ekologisk
- 1 kg champinjoner
- 4 st schalottenlökar
- 4 vitlöksklyftor
- 5 dl äppelmust
- sherryvinäger
- lagerblad
Förberedelse
- Bryn svamp, vitlök och schalottenlök.
- Häll OSCAR® Signature Grönsaksbuljong Ekologisk över löken och svampen och sätt in i ugnen i en ugnsform täckt med lock/film över natten vid 80 °C.
- Smaka av såsen med sherryvinäger, red eventuellt om det behovs.
- Smaka av med salt och peppar och ge såsen rätt konsistens med timjanolja om det behovs.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
Veganskt och vegetariskt
Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.