Viltsås

Viltsås


OSCAR® Pepparsås utgör grunden för denna sås. Såsbasen tillsätts nyanser från OSCAR® Viltfond koncentrat, vispgrädde och en kombination av blåmögelost och vinbärsgelé. En fin och komplex partner till vilträtter.

Ingredienser

10 personer

  • 500 g OSCAR® Pepparsås
  • 100 g vispgrädde
  • 20 g OSCAR® Viltfond koncentrat
  • 10 g blåmögelost
  • 10 g vinbärsgelé 

Förberedelse

  1. Värm upp såsen tillsammans med vispgrädde.
  2. Blanda i OSCAR® Viltfond koncentrat, ost och vinbärsgelé.
  3. Smaka av efter behov. 

Products used in the recipe

Inspiration

OSCAR® Sås - färdig att använda

Våra OSCAR® Såser är framtagna för att ge dig en autentisk smakupplevelse för enkel användning i köket. Såserna är gjorda av färska råvaror, kokade som du skulle göra det själv, och kan användas direkt från kartongen efter uppvärmning.

Inspiration

Nyår med OSCAR®

Inspireras av snacks, goda såser och soppor som du kan servera dina gäster till nyår.