Vitvinssås (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 1 l OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
- 225 g vitt vin
- 20 g mörk balsamvinäger
- ¼ knippe färsk timjan
- 1 st. citron, endast skalet
- salt och peppar
- ev. redning
Förberedelse
- Reducera vitt vin till 1/3. Tillsätt OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och balsamvinägern och reducera med ca 15 %.
- Tillsätt timjan och citronskal och låt såsen dra tills den har fått önskad smak av timjan och citron.
- Smaka av med salt och peppar, red av om så behövs.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa flerInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt för ditt kök och det autentiska hantverket: OSCAR® Signature Fond & Buljong är tillagad enligt klassiska recept från basköket. Ben, grönsaker, kryddor och vatten – och tillsatt massor av tid.
Inspiration
Veganskt och vegetariskt
Hos OSCAR® är vi kompromisslösa när det gäller den goda smaken – detta gäller naturligtvis även när rätterna ska vara växtbaserade.